Reacties

Een kleine greep uit de reacties van de eerste (voor)lezers!

Onze dochter heeft het boek al helemaal uit en ze vond het een heel erg leuk boek!
Ik heb het zelf ook gelezen en vind dat je het mooi hebt vertaald naar een kinderboek. Je mag er trots op zijn.

Ard-Jan 

Gister heb ik het boek ontvangen en wat is het leuk!!! Ik heb het gelijk meegenomen naar T. (4)en E. (bijna 2). E. was helemaal verrukt over de babytoekan en als het boek dicht was, moesten we gelijk weer op zoek naar de baby-toekan. T. heeft vreselijk gelachen over de eieren in het water." Dat kan toch helemaal niet oma, de toekan maakt een grapje, of is hij een beetje dom", riep hij uit. Het boek moest natuurlijk blijven, en deze oma gaat er nog een voor haarzelf bestellen!!!

Koosje 

Het boek is vrolijk, luchtig, humoristisch en ook realistisch geschreven. De prenten zijn heel leuk en grappig getekend en erg mooi van kleur. Het is een vrolijk, open en sterk boek met een echt verhaal. Het onderwerp en het verhaal zijn zo heel toegankelijk voor kinderen en volwassenen om samen te lezen en samen te begrijpen. Heel mooi en goed gedaan!
Veel complimenten!

Nina 

Onze kinderen vinden het boek echt helemaal geweldig. Ze zijn elke keer weer blij als de baby toecan wordt geboren. Je kunt aan de hand van het verhaal ook adoptie goed uitleggen. Dat lukte in ieder geval bij ons adoptiekindje van 4. Eigenlijk is het boek heel leuk voor ieder kind! En de tekeningen zijn ook goed gelukt. Dus een aanrader om te kopen.

Helen